Εγώ θα συμφωνήσω με τον Ανδρέα, ο καλός φίλος και συνάδελφος του Παντελή Μένιος θα πρέπει καταρχήν να δείξει ότι έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται το νόημα και την "κοινωνία" του Φόρουμ αυτού γιατί καλή η Λατινογνωσία αλλά ο καιρός θα δείξει....
Επίσης Παντελή και συγνώμη αλλά κάποια όρια πιστεύω ότι είναι καταρχήν σωστό να τηρούνται, εγώ καλό μου φίλο προσφωνώ κάποιον που τον ξέρω χρόνια και έχουμε κάνει στενή παρέα, όχι έναν άγνωστο. Τον άγνωστο δεν το λέω υποτιμητικά για τον Μένιο, απλά κυριολεκτικά. Και δεν υπάρχει ευγενική προσέγγιση του όρου αυτού. Αν γνωρίζεις τον Μένιο προσωπικά τότε να μας το πεις να το ξέρουμε. Ειδάλλως εγώ τουλάχιστον ενοχλούμαι από "σαλιαρίσματα" τέτοιου είδους από ώριμους άνδρες.
Ορίστε, με έκανες και στην "είπα" πάλι

όπως είχε πει ο Μένιος

. Και μιλάγαμε και στο τηλέφωνο το πρωί και ανταλλάσαμε ευχές.
Όσον αφορά τον αγώνα θεωρώ ότι ΣΙΓΟΥΡΑ υπάρχουν συμφέροντα και όποιος πιστεύει διαφορετικά πλανάται πλάνην οικτράν. Κρίμα γιατί αυτός ο αγώνας έχει ενδιαφέρον και με κάποιον φίλο συζητούσαμε για την πιθανότητα συμμετοχή μας. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα (το σχεδόν το λέω απλά για να μην είμαι απόλυτος), που να μην κρύβει συμφέρον. Η ανιδιοτέλεια μπορεί να υπάρξει μόνο από κοινωνικές επαφές μεταξύ ανθρώπων που γίνονται απλά για την κουβέντα, την ανταλλαγή απόψεων-ιδεών και τη συμμετοχή σε κοινά χόμπυ. Όπως πχ σε αυτό το Φόρουμ.
Ας προσπαθήσουμε τουλάχιστον να διαφυλάξουμε αυτό.
--