Προβολή αναπάντητων δημοσιεύσεων | Προβολή ενεργών θεμάτων Τώρα είναι 23 Ιαν 2021, 06:46Απαντήστε στο θέμα  [ 125 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Επόμενο
«Ο γύρος της Στερεάς Ελλάδας off-road σε 50 ώρες»για "ΓτΚ" 
Συγγραφέας Μήνυμα

Εγγραφή: 06 Σεπ 2011, 21:40
Δημοσιεύσεις: 64
Δημοσίευση «Ο γύρος της Στερεάς Ελλάδας off-road σε 50 ώρες»για "ΓτΚ"
Για καλυτερη ενημερωση σας ,το θεμα μεταφερεται εδω :

Εικόνα


«Ο γύρος της Στερεάς Ελλάδας off-road σε 50 ώρες» για τους ¨ΓτΚ¨


Ημερομηνία διεξαγωγής: 16-17-18 Μαρτίου 2012
Τοποθεσία: Όλη η έκταση της Στερεάς Ελλάδας
Αφετηρία και τερματισμός : Κεντρικό σημείο στην Αθήνα ή τον Πειραιά
Έναρξη-λήξη : Έναρξη 19:00 16/03/12 & Λήξη 21:00 18/03/12
Διάρκεια : 50 ώρες
Απόσταση : 1.000 + χιλιόμετρα με το 80%-90% να είναι χώμα
Συμμετοχές : Αυτοκίνητα από διαφορετικά club που θα ενωθούν σε κομβόι των 10-12 αυτοκινήτων με τουλάχιστον δύο οδηγούς το κάθε ένα .
Κόστος συμμετοχής : Δωρεάν

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Κάποτε οι υποσχέσεις πρέπει να παίρνουν σάρκα και οστά ….

Μετά τις πρώτες επιτυχημένες μας συμμετοχές σε δράσεις ενίσχυσης προς οργανισμούς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και σε συνδυασμό με την δυναμική των μελών του TeflonClub.gr που το αποτελούν άνθρωποι , εραστές της τετρακίνησης , γεμάτοι με πάθος και όρεξη για προσφορά στον κόσμο του 4Χ4 και του εμπνευστή αυτής της ιδέας (και μέλους του club) Γιάννη Stakyr Καπασάκη ,μας ωθεί να κάνουμε το επόμενο βήμα της μεγαλύτερης περιπέτειας 4Χ4 στην Ελλάδα ως διοργανωτές .

Στην πρώτη προσπάθεια « Ο γύρος της Πελοποννήσου off-road σε 48 ώρες » που έγινε τον Απρίλιο 2010 , υπήρχαν 13 συμμετοχές από διάφορα club και λέσχες τετρακίνησης της Ελλάδας .Απ΄ αυτά , τα 5 αυτοκίνητα κατάφεραν να ολοκληρώσουν όλο τον κύκλο των 1.000 + χλμ που έπρεπε να κάνουμε μέσα σε 48 ώρες !

Εδώ και λίγες ημέρες έχουν ήδη ξεκινήσει να γίνονται σχετικές δημοσιεύσεις σε πάνω από 10 club και λέσχες τετρακίνησης έτσι ώστε τα μέλη τους να ενημερωθούν σχετικά για το όλο εγχείρημα.

Μετά το πέρας της πρώτης εκδήλωσης, διαπιστώθηκε ότι σε συγκεκριμένους τομείς πρέπει να γίνουν ορισμένες αλλαγές προκειμένου να βελτιωθεί το όλο εγχείρημα . Πήραμε λοιπόν την απόφαση στην «Απόλυτη περιπέτεια Νο 2» οι αλλαγές αυτές να είναι οι εξής:

Συμμετοχές : Αυτή την φορά δεν θα έχουμε «ανάθεση» αυτοκινήτων , αλλά θα υπάρχει ελεύθερη συμμετοχή με τις ακόλουθες προϋποθέσεις :
Α) Τα πληρώματα των οχημάτων θα πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες των διοργανωτών και να είναι απολύτως συνεργάσιμα προκειμένου να βγει εις πέρας το όλο εγχείρημα.
Β) Τα οχήματα να είναι βελτιωμένα σε, ανάρτηση , να φέρουν mud ελαστικά και αν είναι δυνατόν εργάτη . Εννοείτε ότι θα πρέπει να διαθέτουν και όλα τα απαραίτητα εφόδια για διαβίωση-πορεία μέσα από άσχημες εδαφικές και κλιματολογικές συνθήκες ενδεικτικά αναφέρουμε : φτυάρι , τσάπα , ιμάντα ρυμούλκησης με κλειδιά, αλυσίδες , γάντια εργασίας, πριόνι χειρός ή βενζίνης , φακό κλπ .

Εποχή : Επειδή τον Απρίλιο που έγινε στην Πελοπόννησο , υπήρξε αρκετή σκόνη , αποφασίσαμε να μεταφέρουμε την εκδρομή ένα μήνα πιο πριν .. Έτσι ο Μάρτης θα φιλοξενήσει φέτος την εκδρομή , ελπίζοντας μόνο να μην είναι και ¨γδάρτης¨

Τοποθεσία : Η αγαπημένη Πελοπόννησος , έδωσε την θέση της στην Στερεά Ελλάδα .Ένα γεωγραφικό διαμέρισμα της Ελλάδας ,με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά . Ορεινό (με ορισμένα από τα πιο ψηλά βουνά της χώρας μας ) με αρκετές λίμνες και ιδιαίτερο κλίμα . Τώρα πια , θα αντιμετωπίσουμε αρκετή λάσπη, χιόνια, εγκαταλειμμένους χωματόδρομους και αρκετά ερημωμένα χωριά και τόπους !Αυτές οι συνθήκες ,σε συνάρτηση με τον χρόνο που θα γίνει η εκδήλωση ,μας φανερώνει την απίστευτη δυσκολία στην πραγματοποίηση της.

Ωράριο : Επειδή οι δυσκολίες θα είναι αρκετές , οι στάσεις θα αυξηθούν και θα υπάρχει και μια 2ωρη ανάπαυση των συμμετεχόντων την δεύτερη νύχτα ,τα χιλιόμετρα όμως παραμένουν πάνω από 1.000+ . Όλα αυτά μας αναγκάζουν να παρατείνουμε και εμείς την διάρκεια της εκδήλωσης και έτσι από 48 ώρες θα αυξηθεί στις 50 ώρες .

Στάσεις : Αναφέρθηκε πιο πάνω η αύξηση τους . Από 3 που ήταν το 2010 , έχουν αυξηθεί σε 6 και μάλιστα η μια στάση (αυτή της δεύτερης νύχτας) θα γίνει 2ωρη για μεγαλύτερη ξεκούραση των συμμετεχόντων . Άλλη αλλαγή είναι η μικρότερη διάρκεια των στάσεων (για να μην «κρεμάμε») , από την 1 ώρα του 2010 στα 45 λεπτά του 2012 .

Εκκίνηση και τερματισμός : Σε αντίθεση με το 2010 που η εκκίνηση έγινε σ΄ ένα πιο απομακρυσμένο μέρος (αλλά γεμάτο από παιδικά χαμόγελα ) ,τώρα θα γίνει από ένα πιο κεντρικό και με μεγαλύτερη προβολή σημείο στην Αθήνα ή στον Πειραιά.

Ένα πράγμα όμως παραμένει αδιαπραγμάτευτο .
Η αφιέρωση της εκδρομής μας σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό .
Επιλέξαμε λοιπόν τους «Γιατροί του Κόσμου», έναν πολύ υγιή και συνάμα υπερδραστήριο οργανισμό που οι άνθρωποι που τον αποτελούν δίνονται ψυχή και σώματι για να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο μας .
Έτσι και φέτος , όλο αυτό που κάνουμε εμείς οι τετρακίνητοι εραστές της περιπέτειας , θα γίνει για να μπορέσουν οι «Γιατροί του Κόσμου» να προβληθούν όσο το δυνατόν καλύτερα μέσα από τα Μ.Μ.Ε που θα μεταδώσουν την εκδήλωση μας ,αλλά και να ενισχυθούν οικονομικά από την προβολή τους στις στάσεις που θα κάνουμε .

Κείμενο που πρέπει να συμφωνούν όσοι θέλουν να συμμετέχουν :

«Σημειώνεται ότι πάμε εκδρομή σαν παρέα , δεν υπάρχει αρχηγός αλλά διοργανωτής του προγράμματος της εξόρμησης και πλοηγός ως προς την ορθή πορεία μας και οι ευθύνες του τελειώνουν σ΄αυτό ακριβώς το σημείο .
Ο κάθε οδηγός συμμετέχει με αποκλειστικά προσωπική του ευθύνη για υλικές ή και σωματικές βλάβες.
Τυχόν παροχή βοήθειας από άλλους συμμετέχοντες δεν τον απαλλάσσει από την ευθύνη αυτή και δεν δημιουργεί οποιαδήποτε ευθύνη σε αυτούς που τον βοήθησαν.»


Αυτός είναι ο βασικός κορμός ενημέρωσης ώστε να λάβετε γνώση και να αποφασίσετε εάν θα συμμετάσχετε στην «Απόλυτη περιπέτεια Νο 2» . Υπάρχουν ακόμα πολλά στοιχεία που θα ανακοινωθούν σταδιακά και πιστεύουμε ότι η προσπάθεια μας θα στεφτεί από επιτυχία και θα κάνει τους συμμετέχοντες να θεωρούν ότι αυτή η εκδρομή στο τέλος, θα είναι από τις μεγαλύτερες περιπέτειες που θα έχουν συμμετέχει …

TeflonTeam


03 Ιαν 2012, 10:07
Προφίλ Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Εγγραφή: 06 Σεπ 2011, 21:40
Δημοσιεύσεις: 64
Δημοσίευση Re: «Ο γύρος της Στερεάς Ελλάδας off-road σε 50 ώρες»για "Γτ
Η λίστα με τα club και λέσχες όπου έχει γίνει η σχετική ανακοίνωση είναι τα κάτωθι:

to4x4.gr
4x4fun.gr
Toyota4x4.gr
Jimnyclub.com
Land Rover cg.gr
Teriosclub.com
Evripos4x4.gr
Suv4fun.gr
Gkc.gr
ΑΛΑ Καρπενησιου
Sportage.gr


EΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ CLUB-ΛΕΣΧΕΣ KONTA MAΣ..... :D :D
Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗΣ ..... :D :D :D


03 Ιαν 2012, 12:54
Προφίλ Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Εγγραφή: 06 Σεπ 2011, 21:40
Δημοσιεύσεις: 64
Δημοσίευση Re: «Ο γύρος της Στερεάς Ελλάδας off-road σε 50 ώρες»για "Γτ
Σημερα ο "αγνωστος" χαρτογραφος μας (θελει να παραμεινει η ανωνυμια του και ειναι απολυτα σεβαστο κατι τετοιο !!) που κανει ομως την σπουδαιοτερη δουλεια απ΄ολους μας και προσωπικα τον ευχαριστω παρα πολυ γι΄αυτο, μας "διορθωσε" αρκετα την διαδρομη , γιατι εγω προσωπικα την ειχα "ανεβασει" κοντα στα 2.000 υψομετρο (που κατι τετοιο ειναι απαγορευτικο για Μαρτη μηνα) και την ειχα "περασει" και απο καποια "μεγαλα" ποταμια , αλλά χωρις να υπαρχει γεφυρα (κατι που ειναι και παλι απαγορευτικο για Μαρτη μηνα ....).
Ολο αυτο χρονικα μας πηρε για την "πρωτη" διορθωση , κοντα στις 6 ωρες !! :shock:

Παντως παραδεχτηκε οτι η "δικη" μου διαδρομη θα ειναι απολαυστικη για Σεπτεμβρη-αρχες Οκτωβρη , οποτε την κραταμε στο αρχειο ,για να την κανουμε καποια στιγμη , αυτη την χρονικη περιοδο !!! :idea:

Τωρα , με τις διορθωσεις (που ακομα ομως δεν ειναι οριστικες ..) το μηκος της διαδρομης ΑΡΧΙΚΑ(γιατι ακομα δεν ειναι τελικο) διαμορφωνεται στα 1.174 χλμ !!

Οι διορθωσεις αφορουν το υψομετρο, που μειωθηκε στα 1.200 μετρα (με 2-3 εξαιρεσεις που φτανουν τα 1.500 μετρα) , μπηκαν βενζιναδικα με LPG (γκαζι) για ανεφοδιασμο τον αντιστοιχων αυτοκινητων και αλλαξαν καποιοι δρομοι για να περναμε απο γεφυρες καποια μεγαλα ποταμια (π.χ Ευηνος)

Και επειδη ο χαρτογραφος μας δεν ειναι ενας απλος χρηστης χαρτων , αλλα μπορω ανετα να τον χαρακτηρισω "γκουρου" στον τομεα αυτο ,αφου ξερει και τον παραμικρο χωματοδρομο , αφου εχει "πατησει" σχεδον σ΄ολους , μας αλλαξε και καποιες διαδρομες που δεν ειχαν καποιο ιδιαιτερο ενδιαφερον, με καποιους αλλους , ιδιαιτερης ομορφιας !!
Το καλυτερο βεβαια ειναι , οτι μας εχει και "αχαρτογραφητους" δρομους μεσα ,κατι που κανει το "παιχνιδι" μας ποιο απολαυστικο !!! :D :D

Αυτη η αρχικη εκτιμηση της διαδρομης , θα "ψαχτει" μετρο-μετρο απο τον "αφανη ηρωα" μας,μεσω του υπολογιστη (γιατι κανενας δεν μπορει να κανει "αναγνωριστικη" σε ολο αυτο το μηκος και εξαλλου θα ηταν και ασκοπο , γιατι σε μια τοσο μεγαλη εκταση ,ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ,ιδιως τον Μαρτη !!και αυτο ειναι και το "αλατοπιπερο" στην εκδρομη μας .. :D ) και στο τελος,με μερικες μικροαλλαγες ισως , θα καταληξει σ΄ενα τελικο σχεδιο ,που θα εκτελεσουμε στις 50 ωρες που μας αναλογουν !!

Υ.Γ Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μόνο δεν φτανει .....μακαρι ολοι οι τετρακινητοι φιλοι μας να ηξεραν ποσο σημαντικη και χρονοβορα δουλεια ειναι αυτο που κανεις για μας .... :D :D
Ειναι το υψιστο κομματι απ΄ολα αυτα που εχουμε να κανουμε μπροστα μας ....
ΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ,"ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΗ" ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ !!! :D
ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΦΙΛΑΡΑΚΟ ........ :D :D

Υ.Γ 2 Βεβαια η ιδανικη διαδρομη δεν μας εξασφαλιζει οτι δεν θα βρουμε πεσμενους δρομους , κλειστους δρομους (ειτε απο χιονι ,ειτε απο κατολισθηση ) ,πεσμενα δεντρα , απυθμενα νεροφαγωματα ,ακαταβλητη λασπη .....Ολα αυτα πρεπει να τα αντιμετωπισουμε ολοι εμεις που θα συμμετεχουμε σ΄αυτη την περιπετεια ....και ειναι στο χερι μας να τα "νικησουμε" ... :D :D

Υ.Γ 3 Για να μην δημιουργηθει παρεξηγηση ως προς την διαδρομη , ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ , θα ειναι πανω σε επισημους χωματοδρομους (χαρτογραφημενους και μη) !!! ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ,που δεν ειναι αναγνωρισμενο και χαραγμενο σαν χωματοδρομος !!Δεν θα παμε να ανοιξουμε "δικους" μας δρομους .... ;)


05 Ιαν 2012, 02:39
Προφίλ Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Εγγραφή: 06 Σεπ 2011, 21:40
Δημοσιεύσεις: 64
Δημοσίευση Re: «Ο γύρος της Στερεάς Ελλάδας off-road σε 50 ώρες»για "Γτ
Περασαν και οι γιορτες και βαλαμε τα κεφαλια μεσα ... :D
Ωρα για οργανωση και παλι ...

Επειδη εχουμε τις πρωτες "ανεπισημες" συμμετοχες των αυτοκινητων που θα παρουν μερος και πρεπει καποια στιγμη να ανοιξει και η επισημη λιστα συμμετοχων, θα ορισουμε αυτη την ημερομηνια στις 16/01/12 , σαν αλλη μια ημερομηνια οροσημο , αφου θα θελουμε 2 μηνες ακομα για την εκδηλωση μας ...
οι προϋποθεσεις που θα πρεπει να διεπουν τα αυτοκινητα ,εχουν γραφτει σε προηγουμενα ποστ ...
Αυτο που θα πρεπει να ληφθει ΣΟΒΑΡΑ υπ΄οψη των αμμεσα ενδιαφερομενων της εκδρομης ,ειναι οτι τα αυτοκινητα εκτος απο βελτιωμενα πρεπει και οι οδηγοι (γιατι πλοηγοι ΔΕΝ ειναι απαραιτητοι),να ειναι εμπειροι με πολυχρονη πειρα στον τομεα της τετρακινησης και να μπορουν να "αντεξουν" 50 ωρες εντονης δρασης ....
Στα αυτοκινητα ΔΕΝ ειναι απαραιτητα ...
Τα επιπλεον φωτα ...........(θα κινουμαστε σαν κομβοι , οποτε ΜΟΝΟ το πλοηγο αυτοκινητο θα εχει ανοικτα ΟΛΑ τα φωτα ..)
Πλοηγος .....(για τον πιο πανω λογο ..) ..απαραιτητα ομως 2 εως 3 εμπειροι οδηγοι σε καθε αυτοκινητο ........
Επειδη ακριβως θα κινουμαστε σαν κομβοι και σε κοντινες αποστασεις μεταξυ μας , θα πρεπει τα αυτοκινητα να διαθετουν και στους τεσσερις τροχους ΜΕΓΑΛΟΥΣ λασπωτηρες !!

Οποτε χοντρικα χρειαζομαστε ...βελτιωμενα αυτοκινητα , εμπειρους οδηγους , ορεξη για "παιχνιδι" 50 ωρων .....

Και βεβαια το κείμενο που πρέπει να συμφωνούν όσοι θέλουν να συμμετέχουν :

«Σημειώνεται ότι πάμε εκδρομή σαν παρέα , δεν υπάρχει αρχηγός αλλά διοργανωτής του προγράμματος της εξόρμησης και πλοηγός ως προς την ορθή πορεία μας και οι ευθύνες του τελειώνουν σ΄αυτό ακριβώς το σημείο .
Ο κάθε οδηγός συμμετέχει με αποκλειστικά προσωπική του ευθύνη για υλικές ή και σωματικές βλάβες.
Τυχόν παροχή βοήθειας από άλλους συμμετέχοντες δεν τον απαλλάσσει από την ευθύνη αυτή και δεν δημιουργεί οποιαδήποτε ευθύνη σε αυτούς που τον βοήθησαν.»


Αυτα τα γραφουμε για να διαπιστωσετε τι ακριβως ζηταμε για να δηλωσετε συμμετοχη στην εκδρομη μας ... ;)


10 Ιαν 2012, 01:31
Προφίλ Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 15 Ιαν 2012, 15:16
Δημοσιεύσεις: 52
Δημοσίευση Re: «Ο γύρος της Στερεάς Ελλάδας off-road σε 50 ώρες»για "Γτ
Πριν ανακοινώσουμε τις πρώτες συμμετοχές ,για ενημέρωση των υπόλοιπων υποψήφιων, παραθέτουμε τα ακόλουθα :

Όροι και προϋποθέσεις αυτοκινήτων και οδηγών

Αυτή την φορά δεν θα έχουμε «ανάθεση» αυτοκινήτων , αλλά θα υπάρχει ελεύθερη συμμετοχή με τις ακόλουθες προϋποθέσεις :

Α) Οι οδηγοί των οχημάτων θα πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες των διοργανωτών και να είναι απολύτως συνεργάσιμοι προκειμένου να βγει εις πέρας το όλο εγχείρημα . Και αυτό είναι πολύ σημαντικό , γιατί θα κινηθούμε σε διάταξη κονβόι και αν ένα αυτοκίνητο δεν μπορεί να κινηθεί στους ρυθμούς των υπόλοιπων θα υπάρξει εντονότατο πρόβλημα με τους χρόνους άφιξης στις πόλεις –στάσεις .

Β) Τα οχήματα να είναι βελτιωμένα σε, ανάρτηση , να φέρουν mud ελαστικά και αν είναι δυνατόν εργάτη .Οι κοντές σχέσεις θα ήταν ένα επιπλέον προσόν του οχήματος . Απαραίτητο και το CB για να υπάρχει ενιαία επικοινωνία ανάμεσα στα οχήματα και το πλοηγό και ουραγό αυτοκίνητο .Εννοείτε ότι θα πρέπει να διαθέτουν και όλα τα απαραίτητα εφόδια για διαβίωση-πορεία μέσα από άσχημες εδαφικές και κλιματολογικές συνθήκες ενδεικτικά αναφέρουμε : φτυάρι , τσάπα , ιμάντα ρυμούλκησης με κλειδιά, αλυσίδες , γάντια εργασίας, πριόνι χειρός ή βενζίνης , φακό κλπ .

H προσπάθεια μας , θα ακουμπήσει πάρα πολύ στο πνεύμα των αρχικών camel trophy, στην εκδρομική τους όμως μορφή !!
Την εποχή , που όλοι οι συμμετέχοντες ,φτιάχνοντας κομβόι ικανών τετρακίνητων αυτοκινήτων προσπαθούσαν να μπουν στο πνεύμα της περιπέτειας ....
Αντιγράφουμε από σαιτ σχετικά με το camel trophy για να πάρουμε μια ιδέα ..

Παράθεση:
To Camel Trophy έμεινε στην ιστορία, σαν μια δοκιμασία ανθρώπων και αυτοκινήτων που κλήθηκαν να διαβιώσουν κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες στη φύση. Ξεκίνησε το 1980, όταν τρεις ομάδες Γερμανών οδηγών αυτοκινήτων 4Χ4 ξεκίνησε για να εξερευνήσει τον Αμαζόνιο. Μέσα από εξαιρετικά αφιλόξενες και επικίνδυνες συνθήκες κατάφεραν να διανύσουν μία τεράστια απόσταση μέσα στον Αμαζόνιο, παλεύοντας με το κλίμα και το έδαφος,, αλλά και και τα έντομα και τα ερπετά, τα οποία υπήρχαν εκεί και τους έκαναν πολύ δύσκολη τη ζωή. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι κατάφερε να συνδυάσει την αγάπη για την περιπέτεια, την εξερεύνηση, την εκτός δρόμου οδήγηση με την προστασία του περιβάλλοντος, την σημαντική βοήθεια επιστημονικών ομάδων που μελετούσαν το κλίμα, τη χλωρίδα και την πανίδα δυσπρόσιτων και ανεξερεύνητων περιοχών, καθώς και με τα έργα αναστήλωσης των οδικών δικτύων στις πλέον δύσβατες περιοχές αυτού του πλανήτη....


Και επειδή το camel trophy το έχουμε συνδυάσει με αγώνα και για να μην υπάρχει καμία παρεξήγηση από κανέναν , οι οργανωτές έχουν κρατήσει μόνο το εκδρομικό πνεύμα της εκδήλωσης και απέρριψαν ΟΛΑ τα στοιχεία ανταγωνισμού και βαθμολογίας !!

Έτσι , ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ , ότι ΔΕΝ θα υπάρχει σε κανένα σημείο της εκδήλωσης-ΕΚΔΡΟΜΗΣ , βαθμολογία , αποτελέσματα και κατάταξη οποιουδήποτε συμμετέχοντα ή αυτοκινήτου !!!

Υπενθυμίζουμε ότι πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες να συμφωνούν στο παρακάτω κείμενο :

«Σημειώνεται ότι πάμε εκδρομή σαν παρέα , δεν υπάρχει αρχηγός αλλά διοργανωτής του προγράμματος της εξόρμησης και πλοηγός ως προς την ορθή πορεία μας και οι ευθύνες του τελειώνουν σ΄αυτό ακριβώς το σημείο .
Ο κάθε οδηγός συμμετέχει με αποκλειστικά προσωπική του ευθύνη για υλικές ή και σωματικές βλάβες.
Τυχόν παροχή βοήθειας από άλλους συμμετέχοντες δεν τον απαλλάσσει από την ευθύνη αυτή και δεν δημιουργεί οποιαδήποτε ευθύνη σε αυτούς που τον βοήθησαν.»


Η συμμετοχή στην εκδρομή συνεπάγετε και γνώση της παραπάνω ανακοίνωσης απ΄ολους τους μετέχοντες ..


Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν από σήμερα 16/01/12 και θα κλείσουν αυστηρά στις 16/2/12, για να μπορέσουν οι οργανωτές να ρυθμίσουν καλύτερα την προβολή στα Μ.Μ.Ε, των ήδη συμμετεχόντων στην εκδήλωση, καθώς και της αναμνηστικής μπλούζας που θα φτιαχτεί προς τιμήν των «ΓτΚ» …

Τα χιλιόμετρα της διαδρομής από Αθήνα-Αθήνα 1.158 !!


Αρχικές Συμμετοχές :

1) TEFLONCLUB.GR KAI ΛΕΣΧΗ EΥΡΙΠΟΥ 4Χ4

Α) Κλουβάτος Γιώργος . Αγωνιζόμενος επί 17 χρόνια σ΄ολων των ειδών rally ,συμπεριλαμβανομένου και του Ακρόπολις . Κάτοχος 3 πανελλήνιων τίτλων .Το 2011 ισόβαθμος με τον πρώτο κυπέλλου χωμάτινων rally sprint.
Β)Βλαχογένης Ανδρέας .Αγωνιζόμενος επί 30 χρόνια σ΄ολων των ειδών rally ,συμπεριλαμβανομένου και του Ακρόπολις .Κάτοχος 10 πανελλήνιων τίτλων με αποκορύφωμα το 2002 που στέφτηκε πρωταθλητής Ελλάδος . Το 2011 κυπελλούχος χωμάτινων rally sprint .
Γ) Καπασάκης (stakyr) Γιάννης . Αγωνιζόμενος σε αγώνες 4Χ4 και στους 24ωρους του 2009- 2010 και συμμετοχή στο 48ωρο του 2010.

2) ΤEFLONCLUB.GR

Α)Ιωαννίδης (mythos) Δάκης .Αγωνιζόμενος σε δεκάδες αγώνες 4Χ4 και πρωταθλητής Ελλάδος στην νορμάλ κατηγορία 4Χ4 για το 2009 . Κέρδισε τρεις συνεχόμενες χρονιές τον 24ωρο (2007-2008-2009) στην κατηγορία νορμάλ αυτοκινήτων . Συμμετοχή στο 48ωρο του 2010 .
Β) Αθανασοπούλου(Maria) Μαρία. Αγωνιζόμενη σε δεκάδες αγώνες 4Χ4 και πρωταθλήτρια Ελλάδος στους συνοδηγούς στην νορμάλ κατηγορία 4Χ4 για το 2009. Δεύτερη στην βαθμολογία οδηγών στην νορμάλ κατηγορία στo trail ride 2008.Συμμετοχη στους 24ωρους 2008-2009 .Συμμετοχή στο 48ωρο του 2010 .
Γ) Πανταζόπουλος (barber01) Tάκης.

3) TEFLONCLUB.GR

A) Aργυρίου (ippokampos) Αργύρης . Αγωνιζόμενος και οργανωτής αγώνων 4Χ4.Συμμετοχη στο 48ωρο του 2010.
Β) Γαλής Χρήστος .

4) TEFLONCLUB.GR

Α) Αλέξης _alexis_ Κατσαρός
B) Σπύρος spyros_ Μαρκουλής
Γ) Κώστας kostas_V6 Μπάνος

5) TEFLONCLUB.GR
Α) Μιχάλης michalis Σφέτσας
B) Γιώργος Σφέτσας
Γ) Δημήτρης Δανέζης .

6)TEFLONCLUB.GR
A)Γιώργος Tifys Πιλίτσης .Έχει λάβει μέρος τρείς φορές στους ετήσιους 24ωρους
Β)Γιάννης kyriakou Κυριακού. Έχει λάβει μέρος τρείς φορές στους ετήσιους 24ωρους

7) Α.Λ.Α.ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
Α) Γαλάνης Ευθύμιος . Συμμετοχή σε αγώνες 4Χ4 και στο 48ωρο του 2010 .
Β) Φουρνιώτης Ιωάννης

Όλοι οι ανωτέρω συμμετέχοντες έχουν πολυετή πείρα στην οδήγηση εκτός δρόμου , με συμμετοχές σε πολυάριθμες εκδρομές με τις λέσχες τους . Τα οχήματα τους , πληρούν όλες τις ανωτέρω προϋποθέσεις .


16 Ιαν 2012, 23:50
Προφίλ Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 15 Ιαν 2012, 15:16
Δημοσιεύσεις: 52
Δημοσίευση Re: «Ο γύρος της Στερεάς Ελλάδας off-road σε 50 ώρες»για "Γτ
Είναι πολύ σημαντικό να αγκαλιάσουμε και στηρίξουμε όλοι μαζί αυτήν την προσπάθεια ανεξάρτητα αν θα λάβουμε μέρος στην εκδήλωση ή όχι . Για τον λόγο αυτό σας ενημερώνουμε, πως έχει δημιουργηθεί στο facebook επίσημη σελίδα «Ο γύρος της Στερεάς Ελλάδας off-road σε 50 ώρες» για τους ΓτΚ και παρακαλούμε θερμά όσοι διαθέτουν λογαριασμό στο facebook , να την επισκεφθείτε και να την διαδώσετε, κάνοντας like ή κοινοποιώντας την σελίδα σε φίλους ή ομάδες τις οποίες συμμετέχετε.

Για δηλώσεις συμμετοχής , απορίες και οτιδήποτε άλλο σας προβληματίζει είμαστε στην διάθεση σας !!!


17 Ιαν 2012, 02:01
Προφίλ Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 02 Μαρ 2005, 18:51
Δημοσιεύσεις: 9506
Τοποθεσία: Ωρωπός Αττικής (190 15)
Δημοσίευση Re: «Ο γύρος της Στερεάς Ελλάδας off-road σε 50 ώρες»για "Γτ
Mιχάλη και Γιάννη,

θα είναι τιμή μου αν αποδεχθείτε και την δική μου συμμετοχή με τον "μπέμπη" (Camel Trophy Discovery 200Tdi, αυτοκίνητο κριτών 1 διοργάνωσης 1993, αυτοκίνητων εκπαίδευσης και επιλογής τελικών πληρωμάτων στην Κωνσταντινούπολη για τις διοργανώσεις 1994 και 1995 και αυτοκίνητο εκπαίδευσης και επιλογής ελληνικών πληρωμάτων για το 1996, 1997 και 1998)

Οσο για την "καμήλα" την θέτω στην διάθεση της διοργάνωσης όπως ήδη έχουμε συζητήσει.

Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να καλέσω όποιον συνάδελφο μέλος του φόρουμ ή του Συλλόγου επιθυμεί να συμμετέχει και εκείνος με το αυτοκίνητό του να δηλώσει συμμετοχή.

Xαιρετώ

_________________
Παντελής Γιαμαρέλλος
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ LAND ROVER (ιδρυτής & μέλος)
Τ.Θ. 9501, 190 15 Ωρωπός
τηλ 22950 37637
φαξ 22950 31818
κιν. 6944 579911
skype: pantelis.giamarellos
pantg@otenet.gr

"Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος ηλιθίου"
(ο αχάριστος μπορεί να επανορθώσει, ο ηλίθιος ποτέ)


17 Ιαν 2012, 17:46
Προφίλ Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 09 Μαρ 2011, 14:13
Δημοσιεύσεις: 3421
Τοποθεσία: Λευκάδα, Ιόνια Νησιά (311 00)
Δημοσίευση Re: «Ο γύρος της Στερεάς Ελλάδας off-road σε 50 ώρες»για "Γτ
Θα με πάρεις κι εμένα στον μπεμπη ;

_________________
Μάνος Μανωλικάκης
Sui Generis

Μέλος Ελληνικού Συλλόγου LAND ROVER
The Aigli, 1800 boutique hotel
Πηνελόπης 7
311 00 Λευκάδα
τηλ 26450 26325
φαξ 26450 24853
κιν. 6946 000400
email: manolikakis@gmail.com
site: http://www.1800.gr


17 Ιαν 2012, 22:39
Προφίλ Αποστολή προσωπικού μηνύματος YIM WWW
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 02 Μαρ 2005, 18:51
Δημοσιεύσεις: 9506
Τοποθεσία: Ωρωπός Αττικής (190 15)
Δημοσίευση Re: «Ο γύρος της Στερεάς Ελλάδας off-road σε 50 ώρες»για "Γτ
Μάνο με μεγάλη μου χαρά. Αλλωστε ο μπέμπης σου έχει και υποχρέωση για το εξάρτημα που του έστειλες !!!!

(άντε σου έχω και εγώ αλλά τι να σου κάνω που δεν έχω "βαφτιστήρα" να σου προσφέρω σαν ευχαριστώ <χιχιχιχι>)

Χαιρετώ

_________________
Παντελής Γιαμαρέλλος
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ LAND ROVER (ιδρυτής & μέλος)
Τ.Θ. 9501, 190 15 Ωρωπός
τηλ 22950 37637
φαξ 22950 31818
κιν. 6944 579911
skype: pantelis.giamarellos
pantg@otenet.gr

"Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος ηλιθίου"
(ο αχάριστος μπορεί να επανορθώσει, ο ηλίθιος ποτέ)


18 Ιαν 2012, 09:00
Προφίλ Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Εγγραφή: 06 Σεπ 2011, 21:40
Δημοσιεύσεις: 64
Δημοσίευση Re: «Ο γύρος της Στερεάς Ελλάδας off-road σε 50 ώρες»για "Γτ
Eιμαι διπλα ευτυχισμενος απ΄αυτη την εξελιξη .... :D :D :D
Πρωτον θα εχουμε την τιμη να εχουμε μαζι μας εναν "θρυλο" του "camel trophy" και βεβαια παλι δεν ξεχνω τα λογια γνωστων και φιλων ,που οταν ρωταγα για πληροφοριες για αυτη την εκδηλωση ,ΟΛΟΙ μου προτειναν να ρωτησω τον Παντελη ..... :D
Φιλε μου , θελω να εισαι ο αυστηροτερος κριτης σ΄ολα αυτα που προγραμματιζουμε να κανουμε και αν δεν σου αρεσει κατι , θελω να μου το πεις ελευθερα και χωρις κανενα προβλημα ....Και βεβαια , αφου θα παρεις και μερος , θα εχεις και εκει τον ρολο του "παρατηρητη" ....
Θελω να γινει μια εκδηλωση ανταξια των φιλοδοξιων σου και να φτασουμε οσο το δυνατον πιο κοντα στο εκδρομικο μερος των "camel trophy" !!
Και να ξερεις .....
Η ιδεα σου , προχωραει απο τους οργανωτες !!! :wink:
Οτιδηποτε αλλο θελεις να προτεινεις .....ελευθερα !!!

Η δευτερη ευχαριστηση ειναι οτι βρηκες συνοδηγο και ετσι δεν θα αναγκαστεις να ερθεις μονος σου ..... :D

Παράθεση:
Οσο για την "καμήλα" την θέτω στην διάθεση της διοργάνωσης όπως ήδη έχουμε συζητήσει.

Τα ευχαριστω ειναι μεσα απο την καρδια μου ..... :D
Και βεβαια θα την εχουμε "Βασιλισσα" ..... :D


19 Ιαν 2012, 01:49
Προφίλ Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 09 Μαρ 2011, 14:13
Δημοσιεύσεις: 3421
Τοποθεσία: Λευκάδα, Ιόνια Νησιά (311 00)
Δημοσίευση Re: «Ο γύρος της Στερεάς Ελλάδας off-road σε 50 ώρες»για "Γτ
!happy! Ομορφαντρα μου ευχαριστω..........Δεν πειραζει Θα σου βαλλω και σως για να γλιστραει... !happy!

_________________
Μάνος Μανωλικάκης
Sui Generis

Μέλος Ελληνικού Συλλόγου LAND ROVER
The Aigli, 1800 boutique hotel
Πηνελόπης 7
311 00 Λευκάδα
τηλ 26450 26325
φαξ 26450 24853
κιν. 6946 000400
email: manolikakis@gmail.com
site: http://www.1800.gr


19 Ιαν 2012, 18:39
Προφίλ Αποστολή προσωπικού μηνύματος YIM WWW
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Δεκ 2008, 11:52
Δημοσιεύσεις: 332
Τοποθεσία: Αθήνα, Νέα Ερυθραία
Δημοσίευση Re: «Ο γύρος της Στερεάς Ελλάδας off-road σε 50 ώρες»για "Γτ
Αν Ειμαι οκ απο κατι υποχρεώσεις που εχω με μια ομαδα......
Παμε για πρωτάθλημα βλεπετε.... Ειμαι και εγω μεσα
Παντελακο θα μπορουσαμε να παμε και σαν συλλογος αν μαζευτουμε

_________________
Στέλιος Σημαντήρης

LR Γιατί μου αρέσει να φτοιάχνω ότι χαλάει......

Εικόνα
Μέλος Ελληνικού Συλλόγου LAND ROVER


20 Ιαν 2012, 00:30
Προφίλ Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Εγγραφή: 14 Νοέμ 2010, 19:27
Δημοσιεύσεις: 20
Δημοσίευση Re: «Ο γύρος της Στερεάς Ελλάδας off-road σε 50 ώρες»για "Γτ
Παντελή καλησπέρα,
θα ήθελα κι εγώ πολύ να συμμετέχω. Έχω ήδη βρει συνοδηγό φίλο της τετρακίνησης και το αυτοκίνητο πληρεί τις προυποθεσεις.Πραγματικά θα ήθελα πολύ να μπω κι εγώ.Θα τα πούμε στην κοπή πίττας.
Με εκτίμηση Άρης


20 Ιαν 2012, 01:32
Προφίλ Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 15 Ιαν 2012, 15:16
Δημοσιεύσεις: 52
Δημοσίευση Re: «Ο γύρος της Στερεάς Ελλάδας off-road σε 50 ώρες»για "Γτ
ANANΕΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ :

1) TEFLONCLUB.GR KAI ΛΕΣΧΗ EΥΡΙΠΟΥ 4Χ4

Α) Κλουβάτος Γιώργος . Αγωνιζόμενος επί 17 χρόνια σ΄ολων των ειδών rally ,συμπεριλαμβανομένου και του Ακρόπολις . Κάτοχος 3 πανελλήνιων τίτλων .Το 2011 ισόβαθμος με τον πρώτο κυπέλλου χωμάτινων rally sprint.
Β)Βλαχογένης Ανδρέας .Αγωνιζόμενος επί 30 χρόνια σ΄ολων των ειδών rally ,συμπεριλαμβανομένου και του Ακρόπολις .Κάτοχος 10 πανελλήνιων τίτλων με αποκορύφωμα το 2002 που στέφτηκε πρωταθλητής Ελλάδος . Το 2011 κυπελλούχος χωμάτινων rally sprint .
Γ) Καπασάκης (stakyr) Γιάννης . Αγωνιζόμενος σε αγώνες 4Χ4 και στους 24ωρους του 2009- 2010 και συμμετοχή στο 48ωρο του 2010.

2) ΤEFLONCLUB.GR

Α)Ιωαννίδης (mythos) Δάκης .Αγωνιζόμενος σε δεκάδες αγώνες 4Χ4 και πρωταθλητής Ελλάδος στην νορμάλ κατηγορία 4Χ4 για το 2009 . Κέρδισε τρεις συνεχόμενες χρονιές τον 24ωρο (2007-2008-2009) στην κατηγορία νορμάλ αυτοκινήτων . Συμμετοχή στο 48ωρο του 2010 .
Β) Αθανασοπούλου(Maria) Μαρία. Αγωνιζόμενη σε δεκάδες αγώνες 4Χ4 και πρωταθλήτρια Ελλάδος στους συνοδηγούς στην νορμάλ κατηγορία 4Χ4 για το 2009. Δεύτερη στην βαθμολογία οδηγών στην νορμάλ κατηγορία στo trail ride 2008.Συμμετοχη στους 24ωρους 2008-2009 .Συμμετοχή στο 48ωρο του 2010 .
Γ) Πανταζόπουλος (barber01) Tάκης.

3) TEFLONCLUB.GR

A) Aργυρίου (ippokampos) Αργύρης . Αγωνιζόμενος και οργανωτής αγώνων 4Χ4.Συμμετοχη στο 48ωρο του 2010.
Β) Γαλής Χρήστος .

4) TEFLONCLUB.GR

Α) Αλέξης( _alexis_) Κατσαρός
B) Σπύρος (spyros_ )Μαρκουλής
Γ) Κώστας (kostas_V6) Μπάνος

5) TEFLONCLUB.GR
Α) Μιχάλης (michalis) Σφέτσας
B) Γιώργος Σφέτσας
Γ) Δημήτρης Δανέζης .

6)TEFLONCLUB.GR
A)Γιώργος (Tifys) Πιλίτσης .Έχει λάβει μέρος τρείς φορές στους ετήσιους 24ωρους
Β)Γιάννης (kyriakou) Κυριακού. Έχει λάβει μέρος τρείς φορές στους ετήσιους 24ωρους

7)TEFLONCLUB.GR
Α)Παναγιώτης (Zagorakis) Τσίτσας
Β)Τάσος (Aegagrus) Ζιώγας
Γ)Γιάννης Κολοβός

8) Α.Λ.Α.ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
Α) Γαλάνης Ευθύμιος . Συμμετοχή σε αγώνες 4Χ4 και στο 48ωρο του 2010 .
Β) Φουρνιώτης Ιωάννης

9) LAND ROVER CLUB GREECE.GR
A) Παντελής (pantg) Γιαμαρέλλος .ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ LAND ROVER (ιδρυτής & μέλος)
και απο τους πλέον πιο ενημερωμένους γνώστες των "camel trophy" .
Β) Μάνος (manos) Μανωλικάκης


20 Ιαν 2012, 02:24
Προφίλ Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 09 Μαρ 2011, 14:13
Δημοσιεύσεις: 3421
Τοποθεσία: Λευκάδα, Ιόνια Νησιά (311 00)
Δημοσίευση Re: «Ο γύρος της Στερεάς Ελλάδας off-road σε 50 ώρες»για "Γτ
Απο το αδελφο αμερικανικο site jpforum.gr δεν θα ερθει κανεις ;;;

_________________
Μάνος Μανωλικάκης
Sui Generis

Μέλος Ελληνικού Συλλόγου LAND ROVER
The Aigli, 1800 boutique hotel
Πηνελόπης 7
311 00 Λευκάδα
τηλ 26450 26325
φαξ 26450 24853
κιν. 6946 000400
email: manolikakis@gmail.com
site: http://www.1800.gr


20 Ιαν 2012, 22:00
Προφίλ Αποστολή προσωπικού μηνύματος YIM WWW
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Απαντήστε στο θέμα   [ 125 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Επόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com