Καλησπερες συναδελφοι!!!Τι λετε?Κανονιζουμε τιποτα για τη μεγαλη μερα της χοληστερινης?Παντελη σκευτομουνα τη ταβερνα του Βασιλακου(ετσι λεγεται νομιζω)Εχω ακουσει πολλα αλλα ποτε δεν εχω παει... Φυσικα οποια αλλη γνωμη καλοδεχουμενη...!!!
_________________ Χαιρετισμους
Στελιος Ζολωτακης
It's a LAND ROVER thing!
They can not understand it!!!
Παίδες συγγνώμη αλλά έχω ήδη κανονίσει για την ΤσικνοΠέμπτη.
Η ταβέρνα του Βασιλάκου είναι όντως εξαιρετική, μόνο προσοχή γιατί υπάρχουν δύο ταβέρνες Βασιλάκος στο Πολυδένδρι. Στην μία πηγαίνω τακτικά αλλά στην δεύτερη δεν έχει τύχει να πάω και δεν μπορώ να σας πω εντυπώσεις.
Πάντως αν θέλετε να το κανονίσουμε για κάποια άλλη ημέρα μπορώ να κλείσω τραπέζι και να παραγγείλουμε και ειδικά "σκευάσματα" (κοκκορέτσι κλπ γιατί τις καθημερινές δεν τα φτιάχνει, τα βρίσκει κανείς μόνο νωρίς το Σάββατο ή την Κυριακή)
Αν πάτε να ζητήσετε οπωσδήποτε λουκάνικο (φτιαγμένο από τον ίδιο) και συκωταριά ψητή (για όσους τους αρέσει το σωστά ψημένο συκώτι, τα γλυκάδια και τα νεφράκια)
Και εξαιρετική σταυλίσια γάλακτος !!!! (για τα παϊδάκια δεν λέω γιατί είναι αυτονόητο ότι είναι πολύ καλά)
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση